Strandfoci

2019.08.16. 21:42

Győztes rajtot vettek Szászék

Berg Sándor

Forrás: Facebook

Fotó: MSMN

Győzelemmel kezdte az Európa-liga B-divíziójának selejtezőjét a magyar férfiválogatott, miután 5–3-ra legyőzte Litvániát az olaszországi Cataniában zajló tornán.

Ughy Márk szövetségi kapitány együttese két harmad után már 3–2-re vezetett. A magabiztos vezetésben döntő szerep jutott a Bonyhád BFC két játékosának: Szász Dávid a második, a felnőttek között most debütáló Wirth Dániel a harmadik találatot szerezte a világranglistán 57. helyet elfoglaló balti csapat ellen. A szorossá váló mérkőzés záró játékrészének végén aztán Szász ismét betalált, kialakítva a végeredményt.

Fotó: MSMN / Facebook

A világranglistán 36. helyet elfoglaló magyar válogatott szombaton a 47. pozíciót birtokló Észtországgal találkozik (12.45), vasárnap a két hellyel hátrább rangsorolt Moldova lesz az ellenfél (12.45).

A csoport másik mérkőzésén az észtek 6–5-re diadalmaskodtak. A csoportból az első automatikusan, valamint a négy csoportból a három legjobb második bejut a pótselejtezőbe, melynek győztese az A-divízióban folytathatja jövőre.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!