kosárlabda

2019.08.31. 09:53

Megint magabiztosan nyert az Atomerőmű SE

Rónai Gábor

Fotó: Molnár Gyula

A Bonyhád elleni ötvenhat pontos siker után, tegnap már második felkészülési mérkőzését játszotta az Atomerőmű SE NB I-es férficsapata. A második vonalban szereplő MAFC-cal csaptak össze a Gesztenyés úti csarnokban, és az ASE 104–55-ös győzelmet aratott. A legjobb dobók Shannon Evans (33 ponttal), Horváth Kristóf (17), Trey Porter (14), Jeremy Harris (12) és Kovács Ákos (10) voltak – derül ki az ase.hu beszámolójából. A következő edzőmérkőzésre hétfőn kerül sor Kunszentmártonban, az ellenfél pedig a Szolnoki Olaj KK lesz.

Friss hír még a paksiak háza tájáról, hogy tehetséges kosarassal erősítettek: a 18 éves Valerio Bodon Vincent a Budapest Honvédtól érkezik. A játékos a magyar válogatottban is bemutatkozott már, tavaly pedig a B-csoportban 23 mérkőzésen lépett pályára, 10,1 pontot, 5,3 lepattanót és 1,7 gólpasszt átlagolt. A fiatal játékossal 2+1 éves szerződést kötöttek a paksiak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!