Kosárlabda

2019.08.23. 06:35

Volt NBA-játékos szerződött Paksra

Rónai Gábor

Fotó: Molnár Gyula

Az észak-amerikai profi ligában (NBA) megfordult amerikai légióst igazolt le az Atomerőmű SE NB I-es férficsapata. Cleanthony Early a New York Knicks együttesében játszott korábban.

A 28 éves kosarast a 2014-es drafton választotta ki a New York Knicks, amelynek színeiben 56 mérkőzésen 4,3 pontot és 2,2 lepattanót átlagolt. Később megfordult még többek között az NBA D-ligában szereplő Westchester Knicksnél, valamint a Santa Cruz Warriorsnál, a Rio Grande Valley Vipersnél és a japán másodosztályban is.

A paksi klub tájékoztatása szerint Cleanthony Early jövő héten csatlakozik az Atomerőműhöz, amely hétfőn állt edzésbe, s amelynek Early az ötödik amerikaija lesz.

A klubhoz visszatérő Shannon Evans – aki már az előző idényben is Pakson játszott, de az év elején hazatért a sérülését kezeltetni – mellett Franklin Howard, Trey Porter és Jeremy Harris alkotja a piros-kékek légióskontingensét.

A paksiak az első edzőmeccsüket hagyományosan a Knipl Kft. Bonyhádi KSE ellen vívják augusztus 27-én – még Early nélkül.

Borítóképünk az ASE edzésén készült.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!