Strandfoci

2019.09.06. 18:13

A görögök elleni meccs döntő lesz

Berg Sándor

Fotó: Beküldött kép

Gólokban gazdag mérkőzésen maradt alul a magyar válogatott Kazahsztánnal szemben a B-divízós Európa-bajnokság Szuperdöntőjének második csoportmérkőzésén (4–9). A magyar gólokat Besenyei Ferenc (2), illetve két bonyhádi, Genczler Kornél és Szász Dávid szerezték (Wirth Dániel révén még egy völgységi szerepel a keretben, plusz a tamási Turós Viktor).

Vereségével a továbbjutás szempontjából nehéz helyzetbe került Ughy Márk szövetségi kapitány együttese. A két négyes csoportból a két első, illetve a további három legjobb jut a Promóciós döntőbe (az A-divízió sereghajtójával egyetemben), ahol eldől, ki szerepelhet jövőre az elitcsoportban. A mieink holnap az ellen a Görögország ellen lépnek pályára a portugáliai Figueira da Foz városában, amely a kazahokat (5–3) és a grúzokat (7–3) is felülmúlta. A rendes játékidőben aratott győzelem esetén szinte biztos lenne Szászék továbbjutása.

A csoport állása két forduló után: 1. Görögország (12-6) 6, 2. Kazahsztán (12-9) 3, 3. Magyarország (9-10) 3, 4. Grúzia (4-12) 0 ponttal.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!