labdarúgás

2019.09.11. 07:10

A megyebajnokok sikerével zárult a gálameccs

Berg Sándor

Fotó: Beküldött kép

Különleges mérkőzésre került sor szombaton Bátaszéken, ahol a település NB III Dráva-csoport 1988/1989-es ifjúsági bajnokcsapata mérkőzött meg az 1998/1999-es megyei élvonalbeli hasonló korosztályú aranyérmes gárdájával.

Az első félidőben megmutatta a harmadosztályt megnyerő csapat (a keretből Kiss Tibor Ausztriából, Rácz Gergő Angliából érkezett haza csak a találkozó kedvéért), hogy miért lettek bajnokok: kétszer is vezettek, szebbnél szebb akciókkal szórakoztatva a nézőket. A folytatásban azonban elfáradtak, amit a fiatalabb megyebajnokok kihasználtak, elsősorban Pankovics Róbert révén voltak eredményesek a végjátékban.

NB III-as bajnokok–Megyebajnokok 2–5 (2–2)

Bátaszék, 100 néző. Vezette: Schäffer.

NB III-as bajnokcsapat: Tenczlinger – Burger, Püspöki, Kiss L., Diriczi László, Kiss M. – Kiss T., Fábián, Tóth B., Lieszkovszky, Márton K. Pályára lépett: Rácz, Sárközi, Nagy A., Kovács L. Edző: Illés Béla.

Megyebajnok csapat: Varjas – Puskás, Kőkuti Zs., Izsák, Pankovics – Krista, Morvai, Diriczi Lajos, Péter, Szabó, Nagy S. Pályára lépett: Kismődi, Mikó, Ill, Farkas, Kőkuti Sz. Edző: Tóbi István.

Gólszerzők: Kiss T., Lieszkovszky, illetve Pankovics 4, Farkas.

A szervezők a csapatvezetőkkel és a játékosokkal a találkozó végén abban állapodtak meg, hogy ezentúl minden évben, a Bátaszéki Bornapok egyik programjaként futballmérkőzést is kínálnak a városban lakóknak és az esemény miatt odalátogatóknak, s összehívják a település korábbi bajnokcsapatainak tagjait, hogy ezzel is öregbítsék a Bátaszék SE hírnevét.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!