Strandfoci

2019.09.05. 21:47

Biztosan győztek Genczlerék

Berg Sándor

Fotó: Beküldött kép

Sikeresen vette az Európa-bajnokság Szuperdöntőjének első csoportmérkőzését a magyar válogatott, amely 5–1-re legyőzte Grúzia válogatottját. A mieink keretében három bonyhádi játékos, Genczler Kornél, Szász Dávid és Wirth Dániel is helyet kapott – Genczler és Wirth gólt is szerzett.

Fotó: Beküldött kép

Ughy Márk szövetségi kapitány együttese a világranglistán a 37. pozíciót foglalja el, míg a csütörtöki ellenfél ennél jóval hátrébb, a 80. helyen áll, így a nyitókörben nem borult a papírforma. A folytatásban viszont már sokkal nehezebb dolga lesz nemzeti csapatunknak, amely holnap 10 órától Kazahsztán (45. hely), szombaton 12.30 órától pedig Görögország (41.) legjobbjai ellen mérkőzik meg.

A portugáliai Figueira da Foz városában rendezik a B-divíziós tornát, ahol a két négycsapatos csoport (a másikban Csehország, Észtország, Azerbajdzsán, Románia szerepel) győztese, valamint a további három legtöbb pontot szerző válogatott, illetve az A-divízió legrosszabb csapata jut a Promóciós döntőbe, ahol kiderül, ki szerepelhet jövőre az elitcsoportban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!