Sárkányhajó

2019.09.03. 20:53

Kapcsolatokat erősített a Fadd-Dombori verseny

Kovács Antal, Bor Barna és Hahn János is lapátot ragadott Fadd-Domboriban a hétvégén megrendezett sárkányhajó-versenyen.

Rónai Gábor

Fotó: Molnár Gyula

A kollegiális kapcsolatok erősítése és új ismeretségek megkötése volt a célja a hétvégi sárkányhajó-versenynek, amelyet az MVM Paksi Atomerőmű Zrt. és az Atomerőmű SE kajak-kenu szakosztálya rendezett – tájékoztatta portálunkat az egyesület.

A pokoli hőségben a családoknak is tartalmas programokat kínáltak a szervezők, a gyerekeket ugrálóvár, arcfestők és kézműves-foglalkozások várták – a szülők pedig lapátot ragadhattak és megmérethették magukat, amíg csemetéik szórakoztak.

Egyetlen sárkányhajó ülése sem maradt üresen, s a hangulatra sem lehetett panasz. A nagy hőségben remek versenyeket vívtak az indulók.

Délelőtt az atomerőmű igazgatóságai mérték össze erejüket, a látogatóközpont hajójában dr. Kovács Antal kommunikációs igazgató, korábbi olimpiai bajnok cselgáncsozó is ott volt. Az első helyen az Üzemviteli Igazgatóság hajója siklott át a célvonalon, megelőzve a Biztonsági Igazgatóság és a Műszaki Igazgatóság csapatát. Az Atomix Kft. lett a negyedik, a Karbantartási Igazgatóság az ötödik, a Működés Támogató Igazgatóság a hatodik, a Tájékoztató és Látogatóközpont hetedik, a Gazdasági Igazgatóság pedig a nyolcadik. A már egy évtizedes múlttal bíró versengést sokadszorra nyerték meg az üzemviteliek, s sokadik alkalommal előzték meg a biztonságiakat.

A délutáni versengésre paksi cégeket, civileket, intézményeket hívtak, közülük az Atomix Kft. csapata bizonyult a legjobbnak. A második helyen az MVM Paksi Atomerőmű Zrt., a harmadikon pedig a Paks II. Zrt. végzett. A Mezőföldvíz Kft. csapata lett a negyedik, a PIP Kft. az ötödik, a Paks FM a hatodik, Paks Város Önkormányzata a hetedik, a Telepaks a nyolcadik, az Egészségház a kilencedik. A Paks FM csapatát Bor Barna olimpikon cselgáncsozó és Hahn János, az NB I-es Paksi FC futballistája is erősítette.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!