kézilabda

2019.09.03. 21:03

Kupát nyertek a Fekete Gólyák ifistái

Berg Sándor

Fotó: Beküldött kép

Aranyéremmel és különdíjjal tért haza a Nemesnádudvari Ifjúsági Tornáról a Szekszárdi Fekete Gólyák KC korosztályos csapata. A megyeszékhely gárdája igen fiatal kerettel vett részt a felkészülési tornán, ugyanis a bajnokságot nyert ifjúsági együttesből csak három, az ezüstérmes serdülőcsapatból viszont tizenkét játékos utazott el.

Fotó: Beküldött kép

Az FGKC ennek ellenére a házigazda Nemesnádudvari NKSZE-t és a Kiskőrösi NKSZSE-t is magabiztosan győzte le. A torna legjobb kapusának a szekszárdi Nagy Alexandrát választották.

Eredmények

Szekszárdi FGKC–Kiskőrösi NKSZSE 36–18 (17–10). A szekszárdiak legjobb dobói: Balázs K. 10/3, Bordán A. 7/2, Réz R. 4.

Szekszárdi FGKC–Nemesnádudvari NKSZE 36–19 (15–9). A szekszárdiak legjobb dobói: Bencze D. 12/5, Bordán A. 5/1, Szolnoki N. 4.

Tabajdi Ferenc, a szekszárdiak edzője: – Mintha a tavalyi serdülő mérkőzéseink egyikét láttam volna. Ügyes támadójáték mellett gyengécske védekezés. Nagy Alexandra és Kocsis Luca kapusainknál több volt a pozitívum, mint a hiba.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!