asztalitenisz

2019.09.05. 21:20

Madarászék negyeddöntőbe jutottak

Rónai Gábor

Forrás: Shutterstock

Fotó: Illusztráció

A magyar női válogatott második mérkőzését is megnyerte, ezzel bejutott a legjobb nyolc közé a csapat Európa-bajnokságon, a franciaországi Nantes-ban.

Bátorfi Zoltán szövetségi kapitány harmadik helyen kiemelt együttese tegnap a belgák 3–0-s legyőzésével kezdett, ma pedig a fehéroroszokat győzte le.

A magyaroknak elég volt egy meccset nyerniük a csoportelsőséghez, de ők természetesen nem elégedtek meg ennyivel, Póta Georgina, az ex-szekszárdi Madarász Dóra és Pergel Szandra is hozta a maga találkozóját (igaz, utóbbi nehezen, 0–2-ről fordítva tudott győzni), így összességében sima siker lett a vége.

A negyeddöntőket pénteken rendezik, szombaton jönnek az elődöntők, a finálékra pedig vasárnap kerül sor. A magyar nők következő ellenfele egyelőre nem ismert.

C-csoport, 2. forduló

Magyarország–Fehéroroszország 3:0. Póta Georgina–Katyerina Baravok 3–0 (1, 7, 5), Madarász Dóra–Darja Trigolosz 3–1 (5, 8-, 8, 5), Pergel Szandra–Nagyezsda Bogdanova 3-2 (-2, -11, 7, 9, 8).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!