labdarúgás

2019.09.25. 07:10

Vasárnap nem színészkedni jönnek Faddra

Berg Sándor

Budapest, 2006. február 25. A Magyar Színészválogatott, elöl Nemcsák Károly az Elektromos Sportcsarnokban, ahol Bubik István-emléktornát rendeztek a Szentpétervári Színészválogatott, az Ezer Út Utazási Iroda, a Napsugár SC és a Magyar Színészválogatott részvételével. MTI Fotó: Beliczay László

Forrás: MTI

Fotó: Beliczay László

Nem mindennapi összecsapás lesz a faddi futballpályán: a helyi Öregfiúk csapata barátságos mérkőzésen méri össze erejét és tudását a Magyar Színészválogatottal vasárnap 11 órától.

„A találkozóra csapatunk egyik tagja, egyben főtámogatónk, Rábóczki Péter közreműködésével kerül sor, aki nagyon jó baráti viszonyt ápol Straub Dezső ismert színművésszel. Egy együtt töltött nyaralás során vetődött fel a gondolat, hogy az elmúlt időszakban jelentős felújításon átesett sporttelepünkön lássuk vendégül a színész focistákat” – mondta Vida Tamás, a Faddi SE szakosztályvezetője.

A megyei másodosztályban szereplő felnőttcsapat edzője elárulta, a válogatottban sok fiatal művész mellett a már említett, Jászai Mari-díjas Straub Dezső társaságában pályára lép a csapatkapitány, a szintén Jászai Mari-díjas, érdemes művész, a József Attila Színház igazgatója, Nemcsák Károly és a Máthé Erzsi-díjas Mészáros Béla is.

„A Faddi Öregfiúk csapatában a régi kedvencek is pályára lépnek, többek között Horváth Gábor, Bíró Sándor, Minker Endre, Beda János, Nagy Zsolt, Fejes Zoltán és jómagam” – mondta Vida.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!