Női futsal

2019.10.10. 07:00

Bravúros döntetlennel kezdett az Atomerőmű

Rónai Gábor

Fotó: Molnár Gyula

Döntetlennel kezdte meg szereplését az NB II-es bajnokság 2019/2020-as szezonjában az Atomerőmű SE együttese. Horváth György csapata 2–2-t játszott hazai pályán az ELTE SE-vel.

Nagy bravúrnak számít ez a döntetlen, hiszen az ELTE az előző szezonban második helyen végzett az FTC mögött, ráadásul a fővárosiaknak kellett küzdeniük a döntetlenért.

Horváth György gárdája Debreceni Kata góljával korán vezetéshez jutott, s az ELTE egyenlítését követően Sajabó Boglárka révén ismét előnybe került. Sőt a helyzetei is megvoltak ahhoz, hogy lezárják az összecsapást. A ziccerek azonban kimaradtak, a budapestiek így elvittek egy pontot.

Női NB II, a 2. fordulóban. Atomerőmű SE–ELTE SE 2–2 (1–1). Paks, Gesztenyés út, V: Liebhardt A. (Puskely G., Szűcs I.).

ASE: Blesz N. – Klézli Sz., Fritz F., Sajabó B., Trapp E. Csere: Marosi I., Debreceni K., Fejes B., Koloh R. A paksi együttes góljait Debreceni Kata és Sajabó Boglárka szerezte.

A harmadik fordulóban, október 19-én a Kalafa SE vendége lesz az ASE, amely az első fordulóból elhalasztotta a békéscsabaiak elleni idegenbeli találkozóját.

A paksi lányok a hétvégén Magyar Kupa-találkozón lépnek pályára, a sorozat első fordulójában éppen a békéscsabaiakat fogadják.

A bajnokság állása: 1. Budaörs 6 (2 mérkőzés), 2. Viadukt SE 4 (2), 3. Dévaványai SE 3 (2)..., 6. Atomerőmű SE 1 (1)..., 10. (utolsó) Békéscsaba 0 (1) ponttal.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!