profi ökölvívás

2019.11.09. 06:50

Hessenben lép kötelek közé Ericles Torres Marin

Rónai Gábor

Forrás: Shutterstock

Fotó: Illusztráció

A WBF inkerkontinentális övéért bunyózik ma este a németországi Hessenben Ericles Torres Marin. A szekszárdi székhelyű Unio Box Team kubai születésű, Bonyhádon élő bunyósa a százszázalékos mérleggel büszkélkedő Mario Jassmann ellen lép ringbe szuper középsúlyú összecsapáson.

A 31 éves német rivális pazar mérlegét csak értékesebbé teszi, hogy a meccsei 84,2 százalékát kiütéssel fejezi be. Idén két meccset vívott már, a cseh Vilem Farkac és a finn Mika Joensuu sem úszta meg a kiütéses vereséget.

Fel kell kötnie tehát a gatyát a 43 éves Torresnek, ám vesztenivalója csak a németnek van, ami egyúttal felszabadulttá is teheti a jó formában lévő bonyhádi bunyóst. Egy kicsit csupán az ad okot aggodalomra, hogy Ericles Torres Marin több mint két éve, 2017 októberében a lengyelországi Katowicében bunyózott, s kapott ki technikai K.O.-val a hazai közönség buzdítását élvező Robert Talarektől.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!