labdarúgás

2019.11.23. 06:50

Korábban induljon el a derbire!

TEOL

Fotó: Makovics Kornél

Ma délután játsszák a megyei I. osztályú bajnokság 6. fordulójából elhalasztott Bonyhád VLC–Majosi SE rangadót. A Völgységi el Clásicó iránt óriási az érdeklődés, ami egyrészt a két csapat remek szereplésének szól (a Majos első, a Bonyhád második a tabellán, előbbi hét győztes meccsel a háta mögött várja a derbit, utóbbi pedig még veretlen a szezonban), másrészt pedig annak, hogy ez lesz az utolsó mérkőzés a bonyhádi sporttelepen.

Jövő év elején megkezdődnek a bontási munkálatok, hogy jövő ősztől egy vadonatúj stadionban fogadhassák ellenfeleiket a BVLC labdarúgói. Mintegy 900 millió forintból új, alácsövezett centerpálya, új edzőpálya, műfüves pálya, futópálya, új öltöző, ötszáz nézőt befogadó új lelátó, tárgyaló, VIP-helyiség és büfé is épül a Sport utcában.

A hazai klub vezetői azt kérik, hogy a torlódás elkerülése végett mindenki időben induljon el a találkozóra, s ha teheti, gyalogosan érkezzen.

Ez lesz sorozatban a 14. Völgységi el Clásicó, s a bonyhádiak hat sikere és az öt döntetlen mellett a majosiak csak kétszer tudtak nyerni.

Megyei I. osztály, 6. forduló, elhalasztott mérkőzés

Bonyhád VLC–Majosi SE, szombat, 13.30 óra. A várható kezdők, Bonyhád: Szabó Sz. – Szász D., Szlama, Völgyi, Preininger – Wirth, Ágics, Máté R., Sásdi – Pap R., Csigi Á. Majos: Steinbach G. – Jerabek, Szőts A., Bognár S., Nagy N. – Kovács G., Szeiler, Hegedűs P., Petrovics T. – Steinbach M., Hock.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!