teremfoci

2020.01.27. 19:00

Új győztest avattak a Kocsmáros Kupán

Új névvel bővült a győztesek sora a vendéglátó egységek csapatai, törzsvendégei részére kiírt Kocsmáros Kupán, amelyet idén 17. alkalommal rendeztek meg. Az első helyet a RistoBar da Giovanni gárdája szerezte meg a bonyhádi tornán.

Tolnai Népújság

Fotó: Bölcsföldi Zoltán

Már a csoportmérkőzések során elvérzett a korábbi győztes Börzsöny Pub és Titkos Hely, sőt az elődöntőben egyedül az amúgy rendre jól szereplő Kedves Presszó maradt hírmondónak a valaha volt bajnokok közül. Ők aztán az elődöntőt is magabiztosan hozák az újonc, zombai Misóczki Pince ellenében. A másik ágon a RistoBar da Giovanni már szorosabb csatában győzte le a Ti-To Ételbárt. Utóbbi a bronzéremmel vigasztalódott. A döntő rendkívül nagy taktikai csatát hozott, kevés góllal, végül egyetlen találat döntött. Ismét új név került fel a tornagyőztesek közé, a RistoBar da Giovanni nyerte a XVII. Kocsmáros Kupát.

A RistoBar da Giovanni csapata Fotó: Bölcsföldi Zoltán

17. Kocsmáros Kupa

Eredmények, elődöntők: Kedves Presszó–Misóczki Pince 5–0, RistoBar da Giovanni–Ti-To Ételbár 3–1. A 3. helyért: Ti-To Ételbár–Misóczki Pince 6–2. A döntőben: RistoBar da Giovanni–Kedves Presszó 1–0.

Különdíjasok. Legjobb játékos: Wirth Dániel (RistoBar da Giovanni). Legjobb kapus: Komáromi Bence (Kedves Presszó). Gólkirály: Máté Balázs (Kedves Presszó). Drink Team: Kedves Presszó. Drink Man: Kovács Kornél (Ti-To Ételbár).

A kupagyőztes RistoBar da Giovanni csapatának névsora: Ágics Péter, Branauer Ágoston, Domokos Levente, Genczler Kornél, Kiss Hunor, Kecskeméti Dennis, Molnár Norbert, Preininger Patrik, Sásdi Bence, Szász Dávid, Wirth Dániel.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!