futsal

2020.02.18. 17:55

Döntetlent játszott az ASE a rangadón

Tolnai Népújság

Fotó: Molnár Gyula

A rangadón sem szakadt meg az Atomerőmű SE remek sorozata, Horváth György gárdája 1–1-es döntetlent ért el az MVFC Berettyóújfalu otthonában az NB II-es női bajnokság 13. fordulójában. A paksiaknak így megmaradt a hatpontos előnyük az őket üldöző berettyóiakkal szemben.

A nagyiramú összecsapás elején a hazaiak szereztek vezetést, ezt Klézli Szandra találatával egyenlítette ki az ASE, amely rászolgált a döntetlenre. A paksiak így már hét mérkőzés óta veretlenek, legutóbb éppen attól a listavezető Budaörstől kaptak ki még tavaly novemberben 3–0-ra, amellyel a következő körben Pakson csapnak majd össze.

A budaörsiek imponáló mérleggel vezetik a tabellát, eddigi 12 meccsüket kivétel nélkül megnyerték, 93 rúgott góljukra mindössze 13-mal tudtak felelni az ellenfelek. A paksiak jó formájuk mellett jó hazai mérlegükben bízhatnak, eddigi öt Gesztenyés úti fellépésük közül négyet megnyertek, egyszer döntetlent játszottak. A rangadó jövő szombaton 11 órakor kezdődik.

NB II, 13. forduló

MVFC Berettyóujfalu–Atomerőmű SE 1–1 (1–0)

Berettyóujfalu, Pálfy István Rendezvénycsarnok. Vezette: Forgács K. (Kövér T., Varga Gy.).

ASE: Blesz – Debreceni, Fritz F., Sajabó, Trapp. Csere: Klézli Sz., Fejes B., Maláti G. Gólszerzők: Donkó a 12., illetve Klézli a 38. percben.

A bajnokság állása: 1. Budaörs 36, 2. Atomerőmű SE 24, 3. MVFC Berettyóujfalu 18, 4. PAFC 15, 5. Viadukt SE 13, 6. ELTE SE 10, 7. Dévaványai SE 10, 8. Kalafa SE 6, 9. Csorvási SK 1 ponttal. A Wanted Pusztaföldvár együttesét többszöri ki nem állás miatt a szövetség kizárta ligából.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!