kosárlabda

2020.02.19. 15:50

Megtalálta az új légiósát az Atom

Rónai Gábor

Forrás: Shutterstock

Sajtóhírek szerint Omar Calhaun-nal pótolja Orlando Colemant az Atomerőmű SE NB I-es férficsapata. A 26 éves, 198 centis amerikai a finn másodosztályú Espoo Unitednél kezdte profi karrierjét, amellyel feljutott az első ligába, majd az olasz élvonalbeli Acqua S.Bernardo Cantu szerződtette – írja a bb1.hu internetes oldal.

Az idei évadra visszatért a finnekhez, a Joensuun Katajánál kezdte a szezont, ahol 12 meccsen 27 perc alatt 14 pontot, 5 lepattanót és 2 gólpasszt átlagolt (az Egis Körmend elleni európai kupameccsen 16 pontot szerzett). Két mérkőzés erejéig a lengyel Stal Ostrow Wielkopolski is kipróbálta, 13 perc alatt 5 pontot és majdnem 2 lepattanót átlagolt.

Mint azt már mi is megírtuk, Orlando Coleman a bajnoki szünetre hazarepült az Egyesült Államokba, a klub és a játékos menedzsmentje most az elválás módjáról egyezkedik egymással.

Omar Calhaun paksi információk szerint holnap már meg is érkezik az atomvárosba. Ideje lesz megismerkedni a társakkal, hiszen a szezon csak március 8-án folytatódik: az ASE a Kaposvárt fogadja.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!