motokrossz

2020.03.07. 07:08

Hétvégén újra felbőgnek a motorok

Vasárnap az apostagi futammal veszi kezdetét a Langer Motorsport Egyesület szervezésében az idei Dél-MX-versenysorozat.

Berg Sándor

Fotó: Kiss Albert

„Örülök, hogy nagy az érdeklődés a nyitóverseny iránt, de éppen ezért a nevezési korlátot 120, a kategóriák feltöltésével 150 főben meg kellett húznunk – fogalmazott Langer József főszervező. – A helyi szervezők minden évben próbálnak fejleszteni, valami újat mutatni a pályával kapcsolatban, bízunk benne, hogy idén sem lesz gond azok minőségével.”

Az öt esztendeje életre hívott viadal helyszínei nem változtak az előző évihez képest, Apostag után április 11-én Kalocsa-Foktőn, május 30-án Csikóstőttősön, június 20-án Zombán találkoznak a motokrossz szerelmesei, a versenyszezon október 3-án a dunavecsei futammal zárul.

A Langer Motorsport Egyesület a Dél-MX-en kívül még két nyílt versenyt szervez: július 25-ön Zombán a Simpson Kupát, október 24-én, szintén Zombán az id. Langer József-emlékversenyt rendezi meg, a már hagyományosnak számító véradónapra pedig július 11-én kerül sor ugyancsak Zombán.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!