labdarúgás

2020.05.22. 07:38

A kaposváriakkal újfent megmérkőzik a Paksi FC

Három a magyar igazság, egy pedig a ráadás. A Ferencváros, a Kaposvár és az Újpest után ma ismét megmérkőzik a somogyiakkal a Paksi FC együttese.

Berg Sándor

Paksi FC–Kaposvári Rálkóczi felkészülési mérkőzés, Molnár Gyula, Tolnai Népújság

Fotó: Molnár Gyula

Bajnoki tempót diktál a Paks, melynek – az OTP Bank Liga újraindításával szerda, szombat ritmusban játssza majd le hátralévő meccseit – egy hét leforgása alatt harmadik találkozójára kerül sor. Osztermájer Gábor együttese egy hete a Kaposvárt fogadta (1–1), szerdán az Újpest vendégeként sikerült nyernie a Szusza Ferenc Stadionban (2–1), ma pedig ismét zöld-fehér mérkőzést rendeznek, ezúttal a somogyi megyeszékhelyen.

„Az első játékrészben mindkét oldalon voltak lehetőségek, de igazán tiszta helyzetek nem akadtak. Az Újpest a mi térfelünkön próbált labdát szerezni, de ez rájuk jellemző, jól is csinálták. Ugyan szereztünk két gólt, de egyéb különös lehetőségek nem voltak. Jól működtünk, a védelmünk, a középpályánk és a támadósorunk is összhangban volt. Fejlődnünk kell azonban például a kispasszos kijövetelekben. Ezenkívül láttam szép mélységi átadásokat, és nem vagyok telhetetlen, de még többet szeretnék” – fogalmazott a fővárosi fellépés után a paksiak vezetőedzője.

Böde Dániel (feketében) ma megint a Kaposvár ellen bizonyíthat (Fotó: Molnár Gyula)

Mint azt Méhes Tamástól, az atomvárosi klub kommunikációs vezetőjétől megtudtuk, a mai találkozóra Kaposváron kerül sor 11 órakor, s egyelőre úgy tűnik, ez lesz a főpróbája a PFC-nek a jövő hétvégén folytatódó bajnokság előtt. A 26. fordulóban, május 30-án a MOL Fehérvár FC-t fogadják Böde Dánielék (kezdés: 21.05 óra, M4 Sport).

Emlékeztető

Újpest FC–Paksi FC 1–2 (0–2)

Szusza Ferenc Stadion, zárt kapuk mögött. V.: Erdős.

Paks: Rácz G. – Osváth (Kulcsár D.), Szélpál (Poór), Kelemen D. (Gévay), Szabó J. (Bertus) – Windecker (Papp K.), Balogh B. (Kecskés T.) – Haraszti (Hahn), Szakály D. (Bartha), Könyves (Báló) – Böde (Sajbán Máté).

Gól: Kecskés T. (75., öngól), illetve Böde (2., 11-esből), Haraszti (7., 11-esből).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!