Női foci

2020.06.20. 07:08

Volodimir Kolok elköszönt a szekszárdiaktól

Rónai Gábor

20190929 Tolna, Tolna-Szekszárdi UFC Futsal mérkőzés. Fotó: Makovics Kornél

Fotó: Makovics Kornél

Távozik a Szekszárdi UFC NB I-es női futsalcsapatának kispadjáról Volodimir Kolok. Az ukrán szakembernek június 30-án lejár a szerződése, amit a vezetőség nem hosszabbított meg.

„Köszönjük Kolok mesternek azt a munkát, amit a csapat sikerességéért végzett, házon belül oldjuk meg a pótlását” – mondta szűkszavúan lapunknak Micskó Márk, a női szakosztály vezetője.

Az ukrán szakvezető a közösségi oldalon köszönt el, kiemelve, hogy márciusban a felnőtt csapattal megnyerte a Magyar Kupát, s az U17-es futsalbajnokságban is az élen végzett együttesével.

„Három sorozatból kettőben az első helyen végeztem csapatommal, ez nagy büszkeség számomra – fogalmazott a szakvezető. – Örülök, hogy segíthettem a lányokat a fejlődésben, abban, hogy jobb játékosokká válhassanak. A hónap végén lejár a klubbal kötött szerződésem, amit végül nem hosszabbítunk meg. Egy kicsit most átgondolom az elmúlt időszak történéseit, de készen vagyok az új kihívásra” – köszönt el Kolok.

A Szekszárdi UFC lánycsapatainál a jövőben nagyobb hangsúlyt kap a füves bajnokságokban való szereplés, de természetesen a futsalbajnokságokban is szeretnének jól teljesíteni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!