labdarúgás

2020.07.29. 20:23

A felcsúti Pancho Arénát is megnézik

Rónai Gábor

Fotó: Rónai Gábor

Reggeltől estig rúgják a bőrt a gyerekek a teveli focitáborban. Simon József, a megye egyes Teveli Medosz SE utánpótlás-edzője első ízben hirdette meg a tábort, amelyre huszonöten jelentkeztek. Köztük lányok is, akik remekül bánnak a labdával – erről ottjártunkkor meggyőzödhettünk.

„Örülök neki, hogy ilyen nagy volt az érdeklődés, érdemes volt meghirdetni a tábort. Délelőtt és délután is edzünk, és minden nap elsétálunk a Land Hotelhez, hogy megmártózzunk a medencében” – mondta Simon József.

A szakember hozzátette, hogy nemcsak az önfeledt futballozással telik a nap, taktikai dolgokat is elsajátítanak, megtanulják hogyan kell a páros játékszituációkat (két ember vezeti a labdát egy védőre)megoldani, és a csapatjátékot is csiszolhatják az esténkénti egymás elleni házi rangadóval, a sporttelep idén átadott műfüves pályáján.

A tábor fénypontja a pénteki felcsúti kirándulás lesz, a gyerekek megnézhetik Európa építészeti szempontból kuriózumnak számító stadionját, a Makovecz Imre tervei alapján épült Pancho Arénát.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!