Asztalitenisz

2020.07.09. 19:36

A Hosnyánszki Team megvédte elsőségét

Tolnai Népújság

Forrás: TN

Immáron kilencedik alkalommal avattak győztest a Bonyhád és Vidéke Amatőr Asztalitenisz Bajnokságon. A mostani szezon hat csapat részvételével zajlott, szeptembertől június végéig oda-vissza vágós rendszerben meccseltek a résztvevők a helyezésekért.

Az első helyet, s vele az aranyérmeket és a vándorserleget az egész bajnokságban meggyőző teljesítményt nyújtó Hosnyánszki Team szerezte meg, egyúttal megvédve tavaly megszerzett elsőségét. A második helyen a Báta KSE első számú gárdája végzett, míg a dobogóra még az Alsónánai Neccesek állhatott fel.

A Hosnyánszki Team tagjai. Fotó: TN

Negyedik lett a Reményhal nevű formáció, ötödik az Alsónána Dinamit, hatodik pedig a Báta KSE második számú együttese.

Ahogy az elmúlt években megszokhattuk, ezúttal is gazdára találtak különdíjak. A bajnokság legjobb játékosának Nagy Gábor (Báta KSE I) bizonyult, a legsportszerűbb csapat a Báta KSE második számú gárdája lett. Különdíjat kapott emellett a legidősebb és a legfiatalabb játékos, Sáringer József (Alsónánai Neccesek), illetve Kovács Hanna (Alsónána Dinamit).

Az évzáró vacsorával egybekötött ünnepségen adták át a csapatoknak az érmeket és a kupát, valamint a különdíjakat is itt osztották ki.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!