streetball

2020.07.02. 07:04

Paks is az állomások között van

Tolnai Népújság

Fotó: Molnár Gyula

Elkészült az idei, rövidített streetball-program. Bő egy hónap alatt nem kevesebb, mint nyolc rendezvényt bonyolítanak le. Tolna megyében ismét Paks lesz az utazó cirkusz egyetlen állomása.

A több évtizedes hagyománynak megfelelően idén is Kőbányán indul a sorozat, csak nem május végén, hanem augusztus közepén.

Kucsera József, a sorozat főszervezője hangsúlyozta: a vírushelyzet – amely miatt a streetball-szezon is csonka lesz – kapcsán az idei rendezvényeken fokozott egészségügyi biztonsági intézkedéseket alkalmaznak. A záró rendezvényt megelőzően a tervek szerint a helyszíneken nem építenek ki lelátókat, ugyanakkor a versenyirodákon és a pályák mellett is lesznek ún. fertőtlenítőpontok.

A 2020-as streetball-program

Augusztus 15., szombat, Kőbánya. Augusztus 20., csütörtök, Veszprém. Augusztus 22., szombat, Körmend. Augusztus 29., szombat, Paks. Szeptember 5., szombat, Nyíregyháza. Szeptember 6., vasárnap, Oroszlány. Szeptember 12., szombat, Kecskemét. Szeptember 19., szombat, Budapest.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!