Strandfoci

2020.07.14. 21:14

Remek teljesítménnyel lett bajnok a Bonyhád BFC

A házigazda völgységiek esélyt sem adtak ellenfelüknek az U20-asok részére kiírt tornán.

Tolnai Népújság

Fotó: MW

Rangos utánpótlástornát rendeztek az elmúlt hétvégén a Bonyhádi Termálfürdő strandlabdarúgó pályáján, ahol az ország legjobb korosztályos együttesei találkoztak.

Az eseményen ott volt a sportág több hazai legendája, így a válogatott szövetségi kapitánya, Ughy Márk, az utánpótlás-válogatottat irányító Berkes László, valamint Fekete Viktor is, akik figyelték a fiatal tehetségeket, jegyzeteltek, majd átadták a díjakat a legjobbaknak.

A bonyhádi együttes boldogan fotózkodott a díjakkal (Fotó: MW)

A hazai pálya előnyét élvező Bonyhád BFC az egész tornán meggyőző játékot mutatott be, öt gól alatt egyik ellenfele sem úszta meg, s magabiztosan, százszázalékos mérleggel védte meg bajnoki címét a korosztályban. A második helyet a gyöngyösiek, a harmadikat a Pénzügyőr SE szerezte meg, a tavalyi ezüstérmes Bonyhád-Börzsöny a csoportban búcsúzott már.

Eredmények

A csoport: Bonyhád-Börzsöny SE–Pécsváradi Spartacus 1–3, Pénzügyőr SE–BB Beach Soccer Team 7–0, Pénzügyőr-Bonyhád-Börzsöny SE 5–0, Pécsváradi Spartacus–BB Beach Soccer Team 6–3, Bonyhád-Börzsöny SE–BB Beach Soccer Team 5–1, Pénzügyőr–Pécsváradi Spartacus 7–3.

B csoport: Bonyhád BFC–Pénzügyőr SE II. 5–2, Energia SC Ava Pietra Gyöngyös–SK Tóalmás 13–0, Bonyhád–Tóalmás 7–2, Gyöngyös–Pénzügyőr II. 4–2, Bonyhád–Gyöngyös 5–0, Pénzügyőr II.–Tóalmás 4–2.

A helyosztókon, elődöntők: Gyöngyös–Pénzügyőr 7–6 (1–1, 2–1, 1–2, 0-0) – büntetők után: 4–3. Bonyhád–Pécsvárad 11–2 (3–1, 4–0, 4–1).

A bronzmérkőzésen: Pénzügyőr SE–Pécsváradi Spartacus 8–1 (1–0, 1–1, 6–0).

A döntőben: Bonyhád–Gyöngyös 6–2 (3–2, 1–0, 2–0).

A bajnoki cím mellett a torna legjobb játékosának járó díj is a Völgységben maradt Wirth Dániel révén, a gólkirály Megyeri Márk (Pénzügyőr SE) lett, a legjobb kapusnak a gyöngyösi Matin Boldizsárt választották.

A bonyhádi bajnokcsapat tagjai: Kiss Hunor, Sebestyén Áron, Adorján Áron, Sásdi Bence, Wirth Dániel, Kaufmann Bence, Guzorán Péter, Tamás Ádám, Sásdi András, Mérges Patrik, Jenei Marcell. Vezetőedző: Takács Norbert. Edző: Szász Dávid.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!