kosárlabda

2020.09.17. 17:32

Győri győzelemmel indult az 51. Sió-kupa

Rónai Gábor

A PEAC Pécs–Uni Győr MÉLY-ÚT mérkőzéssel rajtolt el az 51. Sió Kupa Szekszárdon. A csütörtöki nyitónapon a házigazda Atomerőmű KSC Szekszárd a PINKK Pécsi 424 együttese ellen lépett pályára. Fotó: Makovics Kornél

Fotó: Makovics Kornél

Az UNI Győr 76–73-ra legyőzte a meccsen sokáig vezető PEAC-Pécset a szekszárdi sportcsarnokban mától szombat estig tartó 51. Sió-kupa nyitó mérkőzésén. A tipikus felkészülési találkozón mind Iványi Dalma, a győriek, mind Csirke Ferenc, a pécsiek vezetőedzője sokat rotálta csapatát és többféle védekezési, illetve támadási variációt kipróbált. A szekszárdi Tesco áruház ajándékkosarát Török Ágnes vehette át Szabó Balázs igazgatótól.

51. Sió-kupa, 1. mérkőzés

UNI Győr–PEAC-Pécs 76-73 (20–25, 18–16, 17–18, 21–14)

Legjobb dobók: Török Á. 21, Kiesel 20, Weninger 12, illetve Kaposi 18, Wentzel 11.

Iványi Dalma, az UNI Győr edzője: – Örülök a győzelemnek, és gratulálok a csapatomnak. Sok ki nem kényszerített hibát vétettünk, ezen javítanunk kell. Viszont jó ritmusban játszottunk, és végig hittünk magunkban. A végén fizikálisan is a pécsiek fölé kerekedtünk.

Csirke Ferenc, a PEAC-Pécs edzője: – Elsőre azt gondolom, hogy nem volt rossz. Voltak jó dolgaink, de azt is látni lehet, hogy van még min javítani. Örülök, hogy a szurkolóink is elkísértek bennünket, dolgozunk tovább.

A fél hatkor kezdődő meccsen az Atomerőmű KSC Szekszárd a PINKK-Pécsi 424 csapatával meccsel.

Olvassa el felvezető írásunkat, és tekintse meg a további napok programját.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!