asztalitenisz

2020.09.11. 10:01

Ma délután kezd a SZAC az Extraliga új idényében

TN

Forrás: Shutterstock

Egy év kihagyás után visszatér a honi asztalitenisz élmezőnyébe a Szekszárd Asztalitenisz Club. Sáth Sándor szakmai igazgató együttese pénteken, szombaton és vasárnap Budapesten, az Ormai László-csarnokban játssza le a 2020/2021-es idény első három fordulójának összecsapásait.

A SZAC ma 15 órától az Orosházával kezd, szombaton 10 órától az Erdérttel, 16 órától a Kecskeméttel játszik, vasárnap 10-től pedig a Budaörs lesz az ellenfél.

Az osztály mezőnyét nyolc csapat alkotja: a címvédő SH-ITB Budaörsi Sport Club, a Kecskeméti Spartacus SK és Közösségi Tér, a Kanizsa Sörgyár SE, a Budapesti Erdért SE, a Kiskunmajsai AC, a Női AC Nyíregyháza és a PET-BAU A.S.E. Orosháza lesz a szekszárdiak riválisa az idényben.

A SZAC-ban két vajdasági szerb, Aneta Maksuti és Ivana Vejnovics, valamint a rutinos Lass Mariann áll asztalhoz.

Ami az esélyeket illeti, talán az Ambrus Krisztina, Peterman-Varga Tímea, Imre Leila Erika, Tóth Kata négyes fémjelezte Erdért SE tűnik a legnagyobb favoritnak.

A Budaörs meccseit pedig azért lesz érdemes nézni, mert újra itthon játszik a legjobb magyar, Póta Georgina.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!