gyász

2020.09.29. 18:55

Százak búcsúztak Lubastyik Istvántól

Rónai Gábor

Fotó: Kiss Albert

Családtagok, rokonok, barátok, sporttársak, klubvezetők, edzők, játékosok búcsúztak Lubastyik Istvántól kedden Szekszárdon, az újvárosi temetőben.

Búcsúbeszédében Nyakas Balázs Richárd, az Anhur Kegyeleti Kft. ügyvezetője, az egykori játékvezetőtárs felidézte a mindenki által csak „Lubo”-ként ismert sportember életútját, kiemelve, hogy egy mindig vidám, jókedvű barát földi útja ért véget, aki rajongásig szerette a labdarúgást és a játékvezetést.

Lubastyik István múlt kedden, otthonában hunyt el, de mint azt Nyakas Balázs kiemelte, úgy ment el, hogy még tervei voltak, még sok mindent szeretett volna megvalósítani életében.

A korábbi kiváló futballista (Lubastyik István megfordult az NB I-es Pécsi MSC-ben is), játékvezetőként NB II-ben és NB III-ban dirigált, de beugróként NB I-es meccsen is közreműködhetett. Az utóbbi években a Tolna Megyei Labdarúgó-szövetség (TMLSZ) versenybizottságában dolgozott, és ellenőrként járta a pályákat.

Lubastyik István életének 74. évében hunyt el.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!