labdarúgás

2020.10.14. 08:30

Elmaradt bajnokit pótolnak a paksiak

Berg Sándor

Fotó: Molnár Gyula

Korábbról elhalasztott mérkőzését pótolja ma 14 órától az NB III Közép csoportjában szereplő Paksi FC második csapata. Kindl István együttese a mezőnyben egyedüliként veretlen Iváncsát látja vendégül.

A vendégek kilenc győzelemmel kezdték a szezont, aztán becsúszott egy-egy döntetlen a Kozármisleny és a Ferencváros II ellen, majd a koronavírus miatt két bajnokijukat is el kellett halasztaniuk. Két hét kényszerpihenő után az elmúlt hétvégén Majoson tért vissza Domján Attila csapata, s nyert 2–0-ra.

A paksi fiatalok a legutóbbi három mérkőzésükön nem kaptak ki, azonban a Bp. Honvéd-MFA és a Vác ellen gól nélküli döntetlent értek el annak ellenére, hogy a játék képe alapján mindkét mérkőzésben több volt.

„Az előző hetek jó játékának köszönhetően a csapat optimistán, bizakodva várja a találkozót. Kis szomorúság azért van a srácokban, mert ők is tudják, hogy az utolsó két mérkőzésen többet érdemeltek volna, mint egy-egy pont – fogalmazott lapunknak Kindl István. – Megnéztük az Iváncsa majosi fellépését. Nem hiába veretlenek még, mert egy jól összerakott, szervezett csapat benyomását mutatták. Bízom benne, hogy ellenük is meglesznek a helyzeteink, amiket értékesíteni tudunk, mert akkor van esély a pontszerzésre” – mondta a paksiak edzője, hozzátéve, a keretben nincsen sérült.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!