futsal

2020.10.20. 09:52

Négy találat sem volt elég az ASE-nak

Tolnai Népújság

20201003_Paks_ASE-Csepel_Futsal_u19_Molnár Gyula_TN

Fotó: Molnár Gyula

Az Atomerőmű SE női futsalcsapata négy gólt lőtt a Dunaújvárosnak az NB II-es bajnokság Nyugati csoportja 3. fordulójában, de ez sem volt elég a győzelemhez. A vendégek ugyanis ötig jutottak, ami a paksiak idénybeli első vereségét hozta magával. Pedig nagyon úgy nézett ki, hogy újabb győzelmet ünnepelhet Horváth György együttese, amely a 25. percben 4–2-re (!) vezetett, de a végén feltámadtak a vendégek, és a maguk javára fordították a találkozót.

Az ASE így egy győzelemmel, egy döntetlennel és egy vereséggel az ötödik helyen áll a bajnoki tabellán, s most egy hosszabb pihenő vár a lányokra, akik november 7-én, Érden a sereghajtó Máltai SE elleni összecsapáson lépnek pályára legközelebb bajnoki találkozón.

Női NB II, Nyugati csoport, 3. forduló

Atomerőmű SE–Dunaújváros 4–5 (2–2)

Paks, ASE-sportcsarnok, V: Petrovics I. (Rácz Z., Mihálovics L.).

ASE: Blesz – Debreceni, Klézli, Fritz F., Sajabó. Csere: Vass V., Boda Zs., Ruff, Éberling, Maláti G., Trapp, Petróczi. Vezetőedző: Horváth György.

Gólszerzők: Sajabó (6.), Vass V. (10.), Trapp (24.), Maláti G. (25.), illetve Pasker (3., 8., 26.), Szabó Zs. (25.), Somogyi D. (36.).

Borítóképen: Maláti Gréta, a negyedik gól szerzője

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!