kosárlabda

2020.11.05. 09:00

Jan Pavlik szerint nem volt túl szerencsés a kommunikáció

Jan Pavlik, az Atomerőmű SE másodedzője a kommunikáció fontosságára hívta fel a figyelmet az Egis Körmend elleni, keddi bajnoki összecsapást követően.

Tolnai Népújság

20201103 EGIS Körmend-ASE kosárlabda mérkőzés, Körmend, Szendi Péter, Vas Népe

Forrás: MW

Fotó: Szendi Péter

„Nem volt túl szerencsés a kommunikáció, ami a múlt héten zajlott a két klub és a szövetség között – fogalmazott Jan Pavlik az összecsapás utáni sajtótájékoztatón. – Történt, ami történt, mi természetesen betartottuk a szabályokat, de azt gondolom, hogy főleg ezekben az időkben, amikor tényleg nehéz bármit is tervezni, a kommunikáció tényleg sokkal jobb kell, hogy legyen. Ne vasárnap tudjuk meg, hogy lesz meccs” – tette hozzá.

A paksiak technikai vezetője büszke a paksi kosarasokra, akik ezúttal is odatették magukat, de a teljes sorral felálló körmendiek túl erősek voltak.

„Gratulálok az ellenfélnek, megérdemelten nyertek – fogalmazott Pavlik. – Leginkább a 18 támadólepattanó, az, ami megpecsételte a sorsunkat, mert ennyit nem lehet – főleg idegenbeli mérkőzésen – engedni az ellenfélnek. Nagyon büszke vagyok a csapatra, mivel nagyon nehéz helyzetben vagyunk, és nemcsak a sportról szól ez az egész dolog, hanem hogy ki tudjunk állni a következő meccsre is. Mert ahogy láttuk, Valerio-Bodon Vincent megsérült, de remélem, hogy nincs komoly baj. Ez más dolog, büszke vagyok a csapatra, mert a fiúk már harmadszor odatették magukat, nagyon nehéz ilyen szűk rotációval játszani. Megyünk tovább, remélem, hogy szombatra lesz egy vagy két plusz bevethető játékosunk” – tette hozzá a szakember.

Eilingsfeld Jánosék harcoltak, amíg bírták (Fotó: Szendi Péter / MW)

Az Atomerőmű SE szombaton este hat órakor a Szeged együttesét fogadja a Gesztenyés úti sportcsarnokban. A Tisza-partiak ugyanúgy hat meccset vívtak, ahogy az ASE, s négy győzelem mellett két vereség a mérlegük.

A találkozóra továbbra is korlátozott számban lehet jegyet váltani, a maszk használata pedig kötelező!

Ez történt a körmendi találkozón

Emlékeztető, a 6. fordulóból elhalasztott mérkőzés

Egis Körmend–Atomerőmű SE 88–76 (18–14, 26–19, 28–21, 16–22)

Körmend. Vezette: Benczur T., Tőzsér D., Boros T.

A legjobb dobók: Taylor 18, Durázi 15/3, Thames 14/3, Ferencz 10/9, illetve Shepard 16, Capers 15/3, Valerio-Bodon 13, Eilingsfeld 12, J. Jackson 10/3.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!