Cselgáncs

2020.12.14. 19:46

Bajnoki érmeseit jutalmazta az Atomerőmű SE

Tolnai Népújság

Forrás: ASE.hu

„A korosztályos magyar bajnokságok lezárultával eljött az idő, hogy az ASE bajnoki érmeseit méltassuk és jutalmazzuk. Természetesen büszkék vagyunk minden lelkiismeretesen dolgozó sportolónkra, és voltak, akiknek nem sok hiányzott ahhoz, hogy dobogóra állhassanak az ob-n” – írta az egyesület hivatalos honlapja.

Abban a szerencsés helyzetben van a paksi egyesület, hogy igazi példaképekkel szemben sorakozhattak fel az országos bajnokságon dobogós versenyzők. Kovács Antal szakosztályelnök, olimpiai- és világbajnoki aranyéremmel, Braun Ákos világ- és Európa bajnoki arannyal, míg Bor Barna Eb- és vb-ezüstéremmel büszkélkedhet. A lányok előtt pedig Pupp Réka példája lebeghet, aki junior Európa bajnok és U-23-as Európa-bajnoki ezüstérmes.

A pénteki edzést követően ünnepélyes keretek között vehettek át a kiválóságok egy igazi paksi sportterméket, egy Atomcity tréning felsőt és szerencsére a méret is passzolt mindenkinél.

A honlap emlékeztet, hogy Akkerman Gergely országos bajnoki bronzérmet szerzett idén, csakúgy, mint Kohári Írisz Eleonóra és Molnár Ákos. Andorka Kende magyar bajnoki ezüstéremnek örülhetett, míg Veress Marcell és Ocsák Nimród duplázni tudtak, azaz két ob-n is bronzot nyertek. Tóth Zsombor és Metzger Botond egyaránt bajnokok lettek korosztályukban. Az idei esztendő legeredményesebbje Ocsák Soma Zénó lett egy-egy magyar bajnoki arany- és bronzéremmel – tekintettek vissza az évre a honlap szerkesztői. Az Atomerőmű SE versenyzői összesen tizenegy bajnoki éremmel gyarapították a klub éremkollekcióját 2020-ban.

Borítóképünk: A paksi cselgáncsozók a pénteki edzést követően vehették át az „Atomcity judo” feliratú ajándék tréning felsőt

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!