kézilabda

2020.12.07. 16:15

Vereséggel zárult az ősz a Szekszárd számára

Nagyatádon kapott ki tizenegy góllal a Szekszárdi Fekete Gólyák KC a női NB I/B-s bajnokság 11. fordulójában, ezzel vereséggel zárta az őszi szezont.

Berg Sándor

2020.09.23 Szakszárd A szekszárdi sportcsarnokban a Szekszárdi FGKC fogadta a Gárdony-Pázmányd NKK-t Fotó: Makovics Kornél

Fotó: Makovics Kornél

Nagyon rosszul kezdődött a mérkőzés az FGKC szempontjából, kihagyott lehetőségek, eladott labdák, rossz indítások sorát követte el, amivel már korán elveszítette önbizalmát a csapat, aminek nagy vereség lett a vége.

Rinyamenti KC SE–Szekszárdi Fekete Gólyák KC 34–23 (18–12)

Nagyatád, zárt kapuk mögött. V.: Garai, Varasdi.

Szekszárd: Nagy T. – Gulyás L., Csajkó 9, Szabó J. 1, Keringer 2, Nagy Sz. 3 (2), Kapás 3. Csere: Szalai Sz. (kapus), Feri D. 2, Lengyelfalusy 2, Kaposvári 1, Bencze D., Baksai. Vezetőedző: Borbándi István.

Hetesek: 5/5, illetve 2/2.

Kiállítások: 2, illetve 8 perc.

Borbándi István: – Mélységesen csalódott vagyok, a taktikai utasításokra fittyet hányva, sokszor egyénieskedve játszott a csapat. Nem azt kaptam, amit vártam, ilyen hibákkal két osztállyal lejjebb is vereség a vége az ilyen mérkőzéseknek.

Az FGKC három győzelemmel és hat vereséggel fejezte be az őszt (a Győr U20 és a Budaörs elleni bajnoki elmaradt, a pótlásnak egyelőre nincs időpontja), a tavaszi bajnoki szezon február 14-én, Gárdonyban indul a szekszárdiak számára. Január 22-én a Kozármislenyt, 28-án a Mohácsot fogadják a Ligakupában.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!