labdarúgás

2021.01.11. 12:58

Bodó József csatlakozott a Majosi SE szakmai stábjához

Bodó József csatlakozott az NB III-as bajnokságban szereplő Majosi SE szakmai stábjához – tájékoztatott a Közép csoportban újonc egyesület vezetése.

Tolnai Népújság

Fotó: Makovics Kornél

„Komoly megtiszteltetés számomra, hogy csatlakozhatok a stábhoz, hiszen a Majosi SE mindig is szívem csücske volt! – mondta Bodó József, aki Sánta Áron technikai igazgató felkérésére vállalta el a feladatot. – Nagyon örülök, hogy egy olyan tapasztalt edző mellett dolgozhatok, mint Tihanyvári László, aki már legalább huszonöt éve a szakmában van. Az edzéseket továbbra is a vezetőedző tervezi meg, az én feladatom, hogy az egyébként kemény alapozó edzések élvezetessé váljanak és a mester jobbkeze legyek, illetve közvetítsek a játékosok és a stáb között. Csatár voltam, ezért úgy gondolom, hogy a támadójáték és a pontrúgások területén tudok majd hozzátenni az edzésekhez, de minden feladatot igyekszem a lehető legjobban megvalósítani. Mindezek mellett szeretném, ha jó csapatszellem uralkodna az öltözőben, ehhez próbálok hozzájárulni” – fogalmazott a 34 éves Bodó, aki korábban labdarúgóként megyebajnok (2013) és megyei kupagyőztes (2014) is volt a majosi együttessel.

Bodó a majosi feladatai mellett megtartja vezetőedzői állását a megyei II. osztályban listavezetőként telelő Nagymányoki SE-nél is.

„Egyeztettem a családommal és a nagymányoki elnökkel is, mindkét fél részéről támogatnak abban, hogy párhuzamosan dolgozzak a két egyesületnél. Igyekszem továbbra is a maximumot nyújtani minden téren, és a naptáramat úgy szervezni, hogy ne legyenek ütközések” – tette hozzá Tihanyvári László újdonsült segítője.

„Az elnökséggel úgy gondoltuk, hogy az eredményesség érdekében szükségünk van a szakmai stáb bővítésére. Józsira mint ambiciózus, jó szervezőkészséggel rendelkező, tanulni vágyó fiatal edzőre számítunk, aki ráadásul régi majosiként érzelmi szálakkal is kötődik az egyesülethez” – mondta Sánta Áron.

Bodónak nem lesz könnyű dolga, hiszen a Majosi SE még győzelem nélkül áll a Közép csoport bajnoki tabelláján, huszonegy találkozóját követően négy döntetlen mellett tizenhétszer vesztesen hagyta el a pályát.

Borítókép: Bodó József nagymányoki edzői állását is megtartja

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!