Labdarúgás

2021.01.28. 16:37

UFC-siker született a szerdai minitornán

Tolnai Népújság

Forrás: MW-archívum

Fotó: Makovics Kornél

A Szekszárdi UFC egy villám minitornát rendezett szerda este, amelyen a klub NB III-as és U19-es bajnokságban szereplő gárdája mellett a megyei I. osztályban érdekelt Kakasd SE vett részt. Az NB III-as gárda a Kakasdot 2–1-re, a klub fiataljait 2–0-ra verte, a kakasdiak pedig 1–0-ra nyertek az U19-esek ellen. A Szekszárd első, a Kakasd második, az UFC U19 pedig a harmadik helyen fejezte be a villámtornát.

„A két mérkőzés mindenképpen elérte a célját, valamennyi kerettag megkaphatta a neki járó játékpercet és kellőképpen elfáradtak a játékosok. Most nem az edzésen gyakoroltakon és taktikai elemek beépítésén volt a hangsúly, de úgy gondolom, kidolgoztak szép helyzeteket a fiúk és voltak jó megmozdulások. Annak külön örülök, hogy mindkét meccsünket újra meg tudtuk nyerni, így továbbra is veretlenek vagyunk” – értékelte a tornát Turi Zsolt, a szekszárdiak vezetőedzője.

Még nem közölt felkészülési mérkőzésen

Szabadszállás SE–Paksi FC II 0–3

Paksi FC: Kovács F. – Delea, Turi, Görög, Debreceni – Kovács L., Varga Zs., Budai I. – Bognár B., Gyurkits, Süvöltős A. Csere: Tamás B., Ribár, Szekszárdi, Máthé.

Gólszerzők: Süvöltős A. 2, Tamás B.

„Az alapkeretünkhöz képest sok hiányzóval álltuk fel, akiket még fiatalabb játékosokkal pótoltunk, akik jól helytálltak. Jó játékkal, sok helyzetet kialakítva vertük meg a jó erőt képviselő ellenfelet” – mondta Kindl István, a paksiak vezetőedzője.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!