labdarúgás

2021.02.25. 20:49

Sajbán az első Újpest elleni győzelmet várja

T. N.

Budapest 20210203 Labdarúgás NB1 NBI Honvéd Paks Fotó Földi Imre Nemzeti Sport SAJBÁN MÁTÉ

Forrás: MW

Fotó: Földi Imre

Sajbán Máté, a Paksi FC támadója sajnálja, hogy az első gólra nem tudták rárúgni a másodikat, mert akkor meglehetett volna a továbbjutás a Budafoki MTE ellen a Magyar Kupában.

„Jól kezdtük ugyan a mérkőzést, és ha az első találatunk után tudunk még egyet szerezni, talán a továbbjutás is meglehetett volna. Sajnos nem így sikerült, magunkra húztuk a Budafokot, mi pedig nem tudtuk a szokott iramunkat diktálni” – mondta a támadó a hazai pályán 4–2-re elveszített szerdai kupamérkőzésről a klub honlapjának.

Sajbán Máté (középen, a labdával) szerint hazai pályán esélyesek Fotó: Földi Imre / MW

Sajbán ugyanakkor már nem szomorkodik, előretekint, és várja az Újpest elleni vasárnapi bajnokit.

„Az Újpestet fogadjuk, akiket idén még nem sikerült megvernünk, bár a mi oldalunkról nézve mindkét egymás elleni mérkőzésünkben több volt, mint egy vereség és egy döntetlen. Ezúttal is egyértelműen az a célunk, hogy nyerjünk, és reméljük, ez most össze is fog jönni. Ha az igazán markáns hazai arcunkat tudjuk ismét elővenni, újabb sikert arathatunk” – tette hozzá a szezonban egy gólt jegyző futballista.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!