labdarúgás

2021.03.14. 13:54

Nem sikerült meglepni a Honvédot a stadionavatón

TEOL

Forrás: MW-archívum

Fotó: Mártonfai Dénes

A Közép csoportban szereplő Szekszárdi UFC 5–1-es vereséget szenvedett a Budapest Honvéd második számú csapatától az NB III-as focibajnokság 24. fordulójának vasárnap délelőtti összecsapásán. Ezen a találkozón avatták fel az új Bozsik Arénát, amelyben nemsokára már U21-es Európa-bajnoki mérkőzéseket játszanak. A stadion első gólját Lukács Dániel már az első percben megszerezte, a szekszárdiak révén az első vendégtalálatot Horog Ádám érte el a 31. percben.

NB III, Közép csoport, 24. forduló

Budapest Honvéd MFA II–Szekszárdi UFC 5–1 (2–1)

Bozsik Aréna, zárt kapuk mögött. V: Katona B. (Ring K., Molnár A.).

Honvéd: Dúzs – Török, Benczenleitner, Csörgő (Pekár, 71.), Eördögh (Irimiás, a szünetben), Bocskay, Lukács D. (Szűcs, 76.), László D., Kamber, Kocsis D. (Banó-Szabó, 71.), Kovács D. (Kerezsi, 62.). Edző: Simon Miklós.

Szekszárd: Pomozi – Horog (Héhn O., 76.), Fekete M., Tratnyek, Füredi P. (Béla D., 80.) – Borbély Á. (Wirth, 62.), Rácz Á., Aszalós (Lékó, 62.), Németh K. – Péter A., Budai D. Edző: Turi Zsolt.

Gól: Lukács D. (1., 63.), Benczenleitner (37.), Kerezsi (71.), Banó-Szabó (84.), illetve Horog Á. (31.).

A szekszárdiak egyelőre még pont nélkül állnak a tavaszi idényben: a rajton 1–0-ra kikaptak a Rákosmente otthonában, az előző héten pedig hazai pályán maradtak alul 2–1-re az Iváncsával szemben.

A Majosi SE–Paksi FC II megyei rangadó ma 14.30 órakor kezdődik.

Borítóképünk archív felvétel, az Iváncsa elleni meccsen készült múlt hétvégén

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!