Női Futsal NB I

2021.04.26. 09:15

A debreceniek kiegyenlítettek a döntő párharcban

Hazai pályán kapott ki a Tolna-Mözs csapata a Debreceni EAC-tól a bajnoki döntő második mérkőzésén, ezzel az alapszakaszgyőztes kiegyenlítette a három győzelemig tartó párharc állását.

Berg Sándor

2021.04.25 Tolna. Tolna-DEAC NB I-es futsal meccs. Fotó: Makovics Kornél

Fotó: Makovics Kornél

Jó reklámja volt a döntő második összecsapása is a szakágnak, mert nagy iram, oda-vissza helyzetek jellemezték a mérkőzést, a gólvonal előtt pedig kiváló kapusok álltak. A kimaradt helyzetek sorát a vendégek törték meg először, előnyüket a második félidő derekán meg tudták duplázni. Mindezt emberelőnyből, miután Vámosi Georginát két sárga lappal a lelátóra küldték a játékvezetők (a tolnaiak emiatt két percig három mezőnyjátékossal voltak a pályán). Kétgólos hátrány ellenére sem adta fel a meccset a vendéglátó, mely a hajrában kétszer is vissza tudott jönni egy gólra. A hajrában a kapust lehozva öt a négy ellen támadtak Szalkai Kittiék, de góllá nem érett a fölényük, így mintha mi sem történt volna, egálról folytatják a csapatok a finálét.

A harmadik mérkőzést május 1-jén, szombaton 17 órakor rendezik a Debreceni Egyetemi Sportarénában.

Edzői szemmel

Reveland Zoltán, a tolna-mözsiek vezetőedzője: – Ha a mérkőzés összképét nézem, akkor nem érdemeltünk győzelmet. Ha viszont csak a második félidő játékát veszem alapul, úgy már rászolgáltunk volna egy jobb eredményre. Az ebben az időszakban mutatott teljesítményünkből fogunk erőt meríteni, és próbáljuk újra elvenni a Debrecen pályaelőnyét.

Eredmény

Tolna-Mözs–DEAC 2–3 (0–1)

Tolna, zárt kapuk mögött. V.: Szabó P. (Éreth, Mihálovics).

Tolna-Mözs: Deczki – Krár, Szalkai, Vámosi, Nagy N. Csere: Kulcsár P., Horváth H., Sereg, Bajcsy, Méhes, Kiss G., Mogyorósi, Csapó, Szöllős. Edző: Reveland Zoltán.

Debrecen: Tóth R. – Tóth N., Krascsenics Cs., Fülöp D., Horváth V. Csere: Torma – Fekete G., Pócsik, André, Nagy A., Üveges, Czégény. Edző: Quirikó Vivien.

Gólszerzők: Bajcsy (30.), Csapó (38.), illetve Horváth V. (12., 29.), Fekete G. (36.).

Kiállítva: Vámosi (28.).

https://www.teol.hu/sport/helyi-sport/elcsente-a-deac-palyaelonyet-a-tolna-mozs-3613318/

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!