tenisz

2021.06.08. 22:11

Ezüstöt hoztak haza Tolnába a budapesti páros versenyről

Rónai Gábor

Fotó: Beküldött kép

Remek Tolna megyei siker született a Magyar Gépjárműimportőrök Országos Egyesülete által szervezett budapesti páros tenisztornán.

A tolnai Szabó Béla és a szekszárdi Keszler Zoltán az előkelő második helyet szerezte meg az erős mezőnyben.

Szabó Béla (balról) és Keszler Zoltán (Beküldött kép)

Szabó Béla lapunknak elmondta, a versenyen tizenhat páros vetélkedett a helyezésekért, ők a nehezebb csoportba kerültek, de sikerült megnyerniük, így bejutottak a döntőbe. A fináléban végletekig kiélezett csatát vívtak a második csoport első helyezettjével, s egészen 4:4-ig fej-fej mellett haladtak az elsőség felé. A kiélezett hajrá a rivális duónak sikerült jobban, így Szabó Bélának és Keszler Zoltánnak – akik amúgy a tolnai Vitál Sportegyesület égisze alatt teniszeznek a városi bajnokságban – az ezüstérem jutott.

Mint Szabó Béla elmondta, a versenyt a „feneketlen tó” mellett fekvő Park Teniszcentrumban rendezték, tökéletes körülmények között.

A centrumról annyit érdemes tudni, hogy Temesvári Andrea kezei alatt edződhetnek itt a tehetségek, s itt készül Stollár Fanni és Piros Zsombor is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!