Labdarúgás

2021.06.30. 20:23

Hét gólig jutott első edzőmeccsén a Paksi FC

Alaposan elverte az NB II-be frissen feljutott III. Kerületi TVE együttesét a Paksi FC. Bognár György együttese a félidőben még 1–1-es döntetlenre állt, de a fordulást követően kijött az osztálykülönbség, és az atomvárosiak meg sem álltak hét gólig.

TEOL

A paksi csapatban nem volt ott a pályán Osváth Attila, akit hétfőn megműtöttek, és várhatóan három hónapot kell majd kihagynia.

És hiányzott Hahn János is, aki ott volt a magyar válogatott Európa-bajnoki keretében, s még nem csatlakozott az együtteshez. Játszott ellenben a két új igazolás, a Debreceni VSC-től szerződtetett Kinyik Ákos és a Bp. Honvédtól két év után visszatérő Kesztyűs Barna – mindketten a második félidőben jutottak szerephez.

Egy új embert a meccs előtt is bejelentett a PFC: az utánpótlás-válogatott Pethő Bence Budaörsről érkezett az OTP Bank Liga legutóbbi szezonját negyedik helyen záró együtteshez. A fiatal csatár a 2020/2021-es NB II-es bajnokságban 15 gólt és 5 gólpasszt jegyzett, azaz remek ajánlólevéllel szerződtette őt a zöld-fehér egylet.

Felkészülési mérkőzés.

Paksi FC–III. Kerületi TVE 7–2 (1–1).

Paksi FC Stadion. Paksi FC, I. félidő: Borsos V. – Vas G., Lorentz, Lenzsér, Szabó J. – Papp K., Szabó B., Gyurkits G. – Sajbán, Böde, Szakály D. Paksi FC, II. félidő: Rácz G. – Kulcsár, Kinyik, Debreceni Á., Bertus – Kesztyűs B., Bognár I., Windecker – Nagy R., Ádám M., Haraszti.

A paksi gólszerzők: Bognár I. (2), Haraszti (2), Windecker, Szabó B., Ádám M.

A paksiak szombaton a szintén NB II-es Pécsi MFC-t fogadják. Az összecsapás 11 órakor kezdődik.

Borítóképünk: A zöld mezes paksiak a második félidőben hatszor is eredményesek voltak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!