Labdarúgás

2021.06.26. 08:33

Horváth Péter hosszabbított Siófokon

T. N.

Forrás: MW

Két évvel meghosszabbította szerződését Horváth Péter, az NB II-ben szereplő BFC Siófokkal.

– Abszolút pozitív és kellemes érzéseket vált ki belőlem, hogy a negyedik szezonom kezdhetem itt Siófokon, és újabb két évvel hosszabbítottam – mondta a Szekszárdi UFC-ben nevelkedett Horváth Péter. – Nagyon boldog vagyok emiatt! A tavalyi idény elég pechesre sikerült. Amikor jó állapotba kerültem fizikálisan és mentálisan, mindig ért egy kisebb sérülés. A bajnokság vége felé, talán amikor a legjobban kellett, akkor szerencsére folyamatosan tudtam játszani.

– Ha a góljaim számával illetve a teljesítményemmel nem is vagyok maradéktalanul elégedett, úgy érzem fontos szerepem volt abban, hogy kiharcoltuk a bennmaradást. A csapat szempontjából se volt egyszerű szezon, az utolsó előtti helyre is visszacsúsztunk, de amikor nagyon kellett, igazi csapatként bebiztosítottuk az NB II-es tagságunkat – fogalmazott Horváth Péter, aki a Haladás, a Nyíregyháza, a Győr, a DEAC és a Kaposvár elleni meccseken hozta össze hat bajnoki gólját.

Borítóképünk: Horváth Péter (jobbra) jól érzi magát Siófokon

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!