kézilabda

2021.09.06. 12:16

Második helyen zárt az FGKC a hazai tornán

Háromcsapatos felkészülési tornát rendezett hétvégén a Szekszárdi Fekete Gólyák KC, melyen két csoportriválisával, a PEAC-cal és a Rinyamenti KC-vel mérkőzött.

Berg Sándor

20210904_Kézilabda_Szekszárd_FGKC felkészülési tornája a szekszárdi sportcsarnokban FGKC-PEAC_Fotó:Mártonfai Dénes_Tolnai Népújság _MD_TN

Fotó: Mártonfai Dénes

Eredmények

Szekszárdi Fekete Gólyák KC–PEAC-Pécs 23–37 (10–18)

Szekszárd: Schell, Nagy A. (kapusok), Bognár Zs., Rácz A. 1, Csajkó 4, Kapás 1, Dinnyés, Lengyelfalusy 3, Szolnoki 2, Fehér T. 5 (2), Gulyás L. 4, Bencze, Gulya 1, Keringer 2, Bordán Alexandra, Baksai.

Szekszárdi FGKC–Rinyamenti KC 26–18 (14–7)

Szekszárd: Nagy A. – Kapás 2, Lengyelfalusy 2, Fehér T. 1, Csajkó 9 (4), Gulya 1, Rácz A. 5. Csere: Schell, Dinnyés, Keringer 3, Bencze 1, Szolnoki 1, Bognár Zs. 1, Baksai.

A harmadik mérkőzésen a PEAC 29–22-re győzte le a nagyatádiakat.

„Ez a kétarcúság jellemzi a csapatot. Az egyik mérkőzésen nagyon gyengén játszunk, a következőn viszont éppen ellenkezőleg. Szeretném, ha lenne egy állandóság, ami inkább a Nagyatád elleni mérkőzésen mutatott teljesítményünk felé tolódik” – mondta lapunknak Bordán Anna, a szekszárdiak vezetőedzője.

A torna legjobb játékosának a nagyatádi Kurucz Ivettet választották, míg a legjobb kapus a tornagyőztes pécsiek hálóőre, Németh Orsolya lett. A gólkirálynői címet Horváth Virginia (PEAC) érdemelte ki huszonhárom találattal. A legjobb szekszárdinak járó különdíjat Kapás Tekla vehette át.

A Fekete Gólyák jövő héten szerdán a Kozármisleny együttesét fogadja a Magyar Kupa első fordulójában.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!