Asztalitenisz

2021.09.23. 11:00

Négy érmet nyert Bükön a szekszárdi tehetség

Két második és két harmadik helyezést ért el Kizakisz Georgiosz Nikolaosz a büki városi sportcsarnokban megrendezett újonc, serdülő és ifjúsági leány és fiú országos bajnokságon. A Yorgos SE versenyzőjét a három nap alatt hatszor szólították asztalhoz, szereplését pedig négy érem fémjelezte.

T. N.

Forrás: Beküldött kép

A 14 éves szekszárdi fiatal a serdülők (U15) mezőnyében egyéniben bronzérmes lett (az elődöntőben a későbbi második, Lei Balázstól kapott ki, az arany Szántosi Dávidé lett), párosban pedig kínai származású társával, Wei Chen Yu-val ezüstérmet nyert, az aranyat a Lei Balázs, Szántosi Dávid duó vitte haza. A serdülő vegyespárosok vetélkedésében a kecskeméti Polonyi Nórával állt asztalhoz, s végzett ezüstérmes helyen, a győztes Szántosi Dávid és Molnár Kendra lett – előbbi így mindegyik versenyszámban aranyat nyert.

Az ifjúsági (U19) fiúpárosok versenyében – ahol szintén Wei Chen Yu-val indult – Ócsai Máté Zsigmond és Kishegyi Ákos állította meg őket az elődöntőben.

Borítóképünkön: Kizakisz Nikolaosz jó versenyt zárt Bükön

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!