kézilabda

2021.09.03. 10:31

Saját tornáján hangol az FGKC

Berg Sándor

20210314 Szekszárd. Női NB I. B. Nyugati csoport Szekszárdi FGKC - Moyra-Budaörs Handball női kézilabda mérkőzés. Fotó: Makovics Kornél MK Tolnai Népújság Képen: Bordán Anna Szekszárdi FGKC edző

Fotó: Makovics Kornél

Háromcsapatos felkészülési tornát rendez szombaton az NB II-es bajnokságra készülő Szekszárdi Fekete Gólyák KC együttese, amire a házigazda mellett az új idényben majd csoportrivális pécsi PEAC és az NB I/B-ben szereplő nagyatádi Rinyamenti KC kapott meghívást.

Bordán Anna lányai 10 órakor a baranyai gárdával mérkőznek meg a városi sportcsarnokban, 12.15-től pedig a somogyiaknak feszülnek neki Csajkó Elizáék. A két vendégcsapat mérkőzését 14.30-kor rendezik, az eredményhirdetésre e mérkőzés után kerül sor délután négy óra magasságában.

A szekszárdiak eddig négy edzőmeccsen vannak túl, a PEAC-ot otthon (26–25), a Dunaújvárosi Kohász KA U22-es csapatát idegenben verték (29–27), míg fordított pályaválasztással alulmaradtak ellenfelükkel szemben (az újvárosiaktól itthon 33–32-re, a pécsiektől idegenben 27–24-re kaptak ki).

Az újjáalakult és a tavalyinál egy osztállyal lejjebb induló Fekete Gólyák szeptember 15-én hazai pályán a Magyar Kupa első fordulójában debütál a másodosztályban legutóbb ezüstérmet szerző Kozármisleny ellen (kezdés: 18.30). Az NB II.-es bajnokság két hét múlva rajtol el, az FGKC szeptember 19-én a Hévízi SK együttesét látja vendégül 16 órai kezdettel.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!