női futsal

2021.10.21. 20:51

Az orosz csapat már túl nagy falat volt válogattunk számára

Tolnai Népújság

Fotó: futsalhungary.hu

A fehéroroszok tegnapi legyőzése után ma az orosz válogatott várt a Tolna megyeiekkel felálló magyar nemzeti futsalcsapatra a minszki Európa-bajnoki selejtezőtornán.

Frank Tamás együttesétől – amelynek keretében négy megyei kötődésű játékos, a Tolnán nevelkedett Varga Adél, a most is Tolnán játszó Vámosi Georgina és Szalkai Kitti, valamint a szekszárdiak NB II.-es nagypályás együttesét erősítő Kiss Gabriella is helyet kapott – bravúr kellett volna a legutóbbi kontinensbajnokság bronzérmese ellen, s sajnos erre a bravúrra nem is volt esély, az oroszok nagyon simán, 3–0-ra nyertek, amivel nagy lépést tettek a csoportelsőség, s ezáltal az Eb négyes döntőjébe jutás felé.

A vereség ellenére lelkesen játszó és nagyot küzdő magyarok szombaton a hollandokkal találkoznak – ezen a találkozón dől majd el a csoport második helyének sorsa (a hollandok az oroszoktól 2–1-re kaptak ki, a beloruszokat pedig 4–1-re verték meg).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!