teremfoci

2021.12.01. 12:34

Idén sem rendezik meg a bátaszéki Fenyő Kupát

A tavalyi évhez hasonlóan idén decemberben sem rendezik meg a két ünnep között a megye egyik legrangosabb téli teremtornáját, a bátaszéki Fenyő Kupát, tájékoztatta lapunkat Lerch Béla, a Bátaszéki SE Labdarúgó Szakosztályának elnöke.

Berg Sándor

Forrás: Shutterstock

Fotó: Illusztráció

„A jelenlegi és a várható járványügyi intézkedések figyelembe vételével tájékoztatjuk a Fenyő Kupán részt szándékozni vevő csapatokat, hogy a teremlabdarúgó-tornát nem rendezzük meg” – áll a közleményben, indoklásként említve a nézőtéren az orrot és szájat eltakaró maszk használatát, mely a színvonal és a látogatottság visszaesését eredményezné, míg a fiatalok körében az alacsony átoltottságból fakadó egészségügyi kockázat miatt felelősséget nem vállaltak volna a szervezők.

Legutóbb 2019-ben rendeztek Fenyő Kupát, a 37. kiírást a Gold Car nyerte a profiknál, az amatőröknél a Speed csapata győzedelmeskedett a bátaszéki Kalász János Sportcsarnokban. Előbbi hatodik, utóbbi hetedik elsőségét szerezte.

Borítókép: illusztráció

https://www.teol.hu/sport/helyi-sport/a-gold-car-es-a-speed-a-ket-bajnok-a-fenyo-kupan-2090391/

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!