Kosárlabda

2022.01.27. 11:14

Elmarad a BKSE hétvégi bajnokija

Az Atomerőmű KSE Bonyhád kérésére elhalasztották a csapat vasárnapra kiírt, ELITE Basket elleni hazai bajnoki mérkőzését, tájékoztatta lapunkat Darabos Péter.

Berg Sándor

Fotó: Máté Réka

Fotó: Mate Reka

A völgységi klub ügyvezető elnöke hozzátette, a találkozót március 2-án (szerda) 19 órakor pótolják.

Mint ismert, a bonyhádiaknál többen is sérüléssel küzdenek, ezért az elmúlt három mérkőzésüket mindössze egy cserejátékossal voltak kénytelenek lejátszani. Így is helytállt Morgen Frigyes csapata, mely a Kecskemét U23-as csapata (78–82), a soproni SMAFC (93–96) és az Újpest-MT (71–106) ellen is nagyot harcolt. Előbbi kettővel az utolsó percig szoros csatát vívott, míg a jóval esélyesebb fővárosiakkal az első félidőben tudta tartani a lépést. 

A BKSE legutóbbi négy bajnokiját elveszítette, így hét győzelemmel és tíz vereséggel a tizedik helyet foglalja el a tizennégy csapatos NB I/B Zöld csoportban. 

Legközelebb február 4-én a közvetlenül előttük álló Győr otthonában lép pályára a gárda, mely a következő hazai mérkőzését a Vásárhely ellen vívja február 13-án. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!