Cselgáncs

2022.01.25. 09:52

Ötödik lett Veres Marcell a ceglédi ORV-n

T. N.

Veres Marcell (Fotó: Beküldött kép/MW-archív)

Az Ungvári Miklós Ceglédi Judoközpontban a felnőttek és juniorok összevont országos rangsorversenyével (ORV) kezdődött meg a cselgáncsozók számára az idei szezon. Az eseményen harmincnyolc egyesület száztizennyolc dzsudósa lépett tatamira, köztük Veres Marcell az Atomerőmű SE-t képviselve. 

A paksiak 100 kilósok között induló tehetsége az első két fordulóban ipponnal búcsúztatta ellenfelét és jutott be az elődöntőbe. Ott azonban elvérzett pécsi riválisával szemben, ahogy a bronzmérkőzésen szatymazi ellenfelétől is kikapott, így az ötödik helyen zárta idei első versenyét. 

A versenyszezon nyitányán huszonöt egyesületnek jutott érem, a tizenhat súlycsoport aranyérmein tizenkét klub osztozott. A legeredményesebb csapat a Budapesti Honvéd SE lett (3 arany, 1 ezüst, 1 bronz), megelőzve a legtöbb érmet begyűjtő MTK Budapestet (2, 3, 2), a házigazda Ceglédi VSE (1, 2, 0), a Rákosvidéke Hajtós DSE (1, 1, 2), a Budaörsi SC (1, 1, 0) és a TFSE (1, 1, 0) küldöttségét.

Szombaton Győrben az ifjúsági korcsoport országos rangsorversenyére kerül sor.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!