Kosárlabda

2022.02.15. 17:10

Jó szériában van, három sikernél jár már a Dombóvári KKE

Zsinórban a harmadik győzelmét zsebelte be az NB II-es férfibajnokság Nyugati csoportjában szereplő Dombóvári Kosársuli KE, amely a tabellán alatta álló Kozármisleny SE vendégeként győzött. Szilágyi Tamás alakulatának nem sikerült valami jól a felkészülése, de azzal a céllal utazott el, hogy megnyeri a találkozót.

T. N.

Képünk illusztráció. (Forrás: Shutterstock)

Nagyon jó ritmusban kezdték a meccset Reizinger Mátéék, fegyelmezettek voltak a dombóváriak, akik igyekeztek betartani edzőjük utasításait. Igazi csapatként működtek a dombóváriak, akiknek ugyan akadt egy pár perces hullámvölgyük, de ettől eltekintve is végig kézben tartották a meccset és nagyon sima győzelmet arattak. 

Férfi NB II, Nyugati csoport, 16. forduló

Kozármisleny SE–Dombóvári Kosársuli KE 68–77 (12–20, 21–16, 19–28, 16–13)

Kozármisleny, Vezette: dr. Szalóki B., Fleischmann K.

Dombóvár: Takács A. 14/6, Reizinger 24/15, Kőnig 3, Nagy B., Roósz 2. Csere: Tóth K. 24/12, Fehérvári Cs. 3/3, Kalocsa 2, Katatics, Óliás G. 5/3, Barabás Á. Edző: Szilágyi Tamás.

„Okos és látványos játékkal rukkoltunk ki, és teljesen megérdemelten nyertünk. Értékes ez a győzelem, sok csapat meg fog izzadni itt Kozármislenyben, ebben biztos vagyok. Gratulálok a játékosaimnak a mai teljesítményükhöz!” – értékelte a találkozót Szilágyi Tamás. 

A tabellán 7. helyen álló dombóváriak szombaton 18 órától a sereghajtó mosonmagyaróváriakat fogadják a Szuhay Sportcentrumban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!