Női kosárlabda

2022.02.02. 11:00

Tartalékos kerettel kapott ki a KSC II

Studer Zsuzsa csak a támadójátékkal volt elégedett a MAFC otthonában.

T. N.

Szücs Gréta (labdával) 12 ponttal és 10 lepattanóval zárt (Fotó: KSC)

Mindössze hat játékossal állt ki az Atomerőmű KSC Szekszárd többségében utánpótláskorú játékosokból álló amatőr csapata a MAFC otthonában, s szenvedett huszonegy pontos vereséget fővárosi riválisa ellen.

– A támadójátékunkkal nagyon elégedett voltam. Amit kértem a lányoktól, próbálták megtenni, bátran vállalkoztak, és sokszor szép kosarakat láthattunk a jóval rutinosabb MAFC ellen. A védekezésünkről azonban nem igazán tudok pozitívat mondani. Rengeteg üres ziccert kaptunk szimpla befutásokból, nem kommunikáltak eleget egymással a lányok, emiatt is sok könnyű kosarat kaptunk – értékelte a mérkőzésen látottakat Studer Zsuzsa, a szekszárdiak edzője.

Női Amatőr NB I., Piros csoport, a 14. fordulóban.

MAFC–Atomerőmű KSC Szekszárd II 88–67 (22–14, 25–23, 17–14, 24–16). 

Budapest. Vezette: Sentényi, Czupi.

MAFC: Hencze 7/3, MIHÁCZI 10, Horváth E. 11, ARADI 26, DR. VARGA B. 13. Csere: HEGYI 16, Németh-Szabó 5.

Szekszárd II: Horog 17, BEREKALI 15/3, SÁMÓCZI 12, SZÜCS G. 12, Csákvári 7/3. Csere: Rick 4. 

A szekszárdiak hétvégén a Hepp Kupa négyes döntőjén vesznek részt Sopronban, ahol a szombati elődöntőben a Csata DSE-vel találkoznak. A vasárnapi helyosztón a házigazda Soproni Darazsak-SMAFC vagy a fővárosi Szent Pál Akadémia vár Studer Zsuzsa együttesére.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!