Kosárlabda

2022.03.01. 17:43

Esélyt sem adott a PVSK a KSC fiataljainak

Nem tudta felvenni a PINKK-PVSK tempóját az NB I-es női amatőr bajnokságban szereplő Atomerőmű KSC Szekszárd. Studer Zsuzsa gárdája mind a négy negyedben alulmaradt az osztály élcsapatával szemben, amely 39 pont különbséggel győzött.

T. N.

Szücs Gréta tör kosárra Fotó: KSC

NB I-es amatőr bajnokság, Piros csoport, 17. forduló 

Atomerőmű KSC Szekszárd II–PINKK-PVSK U23 56–95 (14–23, 17–25, 11–27, 14–20)

KSC: SZÜCS G. 14, ANDI 13, HOROG 8, Sámóczi 6, Sinka 5/3. Csere: Csákvári 7/3, Berekali 3/3, Baka. Edző: Studer Zsuzsa. 

„Úgy álltunk hozzá ehhez a meccshez, hogy tudtuk, nem mi vagyunk az esélyesek – értékelt Studer Zsuzsa. – Azt kértem a lányoktól, hogy fogják fel úgy ezt a találkozót, mintha egy kemény edzés lenne, ahol sok mindent tudunk gyakorolni és fejlődni. Voltak periódusok, ahol ez sajnos nem valósult meg, és átgazolt rajtunk a PINKK. Főleg támadásban láttam nagyon szép megoldásokat egyéni és csapatszinten egyaránt. A védekezéssel nem vagyok elégedett, mert a kilencvenöt kapott pont rengeteg még egy ilyen jó csapattól is” – zárta az edzőnő. 

A tabella 13. helyén álló szekszárdiak a 18. fordulóban, vasárnap, 16 órától a nyolcadik DEAC otthonában lépnek pályára.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!