Kosárlabda

2022.03.16. 20:53

Legyőzték a Baját a szekszárdi lányok

Meggyőző játékkal múlta felül a bajaiakat az Atomerőmű KSC Szekszárd NB I-es amatőr bajnokságban szereplő női együttese.

T. N.

Studer Zsuzsa gárdája a két középső negyedben mutatott játékával alapozta meg a sikerét, ami az ötödik volt a bajnoki szezonban. 

 

„Nem jó ritmusban kezdtük a meccset, lassan és nem elég keményen játszottunk. A második negyedben ezen változtattunk, és az első félidő végére sikerült több könnyű kosárral tizennégy pontos előnyt szerezni. A harmadik játékrészben tovább növeltük az előnyünket, és végre már a lepattanózást tekintve is elkezdtünk dominálni. Az utolsó negyeddel viszont egyáltalán nem lehetek elégedett, mert huszonhat pontot kaptunk a puha védekezésünk és a kommunikáció hiánya miatt. A győzelem így is meglett, de jobban kell koncentrálni, mert egy meccs negyven percig tart” – értékelte a látottakat a szekszárdi edző. 

 

NB I-es amatőrbajnokság, Piros csoport, 19. forduló. 
Atomerőmű KSC Szekszárd II–Bajai NKK 83–69 (12–10, 28–16, 22–17, 21–26). 
KSC: ANDI 16/6, Holcz 8/6, Sinka 5/3, HORVÁTH D. 17, SZÜCS 24/3. Csere: HOROG 6, Csákvári 5/3, Wolf 2. 

 

A tabella 12. helyén álló szekszárdiak szombaton 16 órától a tizedik helyezett Sportdarázs-SMAFC csapatát látják vendégül.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!